Ondernemen met vertrouwen

Agrarisch

Kenmerkend voor de agrarisch ondernemer is de passie waarmee hij dagelijks in het bedrijf actief is. De ondernemingen zijn vaak al generaties lang in de familie en de liefde voor het vak zit diep. Tegelijkertijd heeft u als agrarisch ondernemer ook veelvuldig te maken met fiscale, financiële en strategische uitdagingen. De wet- en regelgeving is complex en de sector is continu in beweging. Er komt nogal wat op u af. Juist daarom is het fijn als u kunt vertrouwen op een agrarisch accountant en adviseur die meedenkt over de juiste koers. Of het nu gaat om advies en ondersteuning op het gebied van accountancyfiscaliteitfinanciering, regelgeving of subsidies, onze adviseurs staan graag voor u klaar. 

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
agrarisch accountant & adviseur

Uw agrarisch accountant & adviseur

Advies voor elke sector

Onze specialisten ondersteunen u graag bij al uw dagelijkse en strategische beslissingen. Als uw agrarisch accountant & adviseur staan we naast u als sparringpartner en vertrouwenspersoon. Vanuit onze ruime ervaring en kennis van uw branche maken we de vertaalslag van ingewikkelde wet- en regelgeving naar praktische, werkbare oplossingen. Ons team is actief in de volgende agrarische branches:

▪   Veehouderij
▪   Akkerbouw
▪   Paardenhouderij
▪   Fruitteelt
▪   Boomkwekerij

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Actueel

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar de wat we voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek! Ons team van specialisten weet wat er speelt in de branche en is persoonlijk betrokken bij u en uw onderneming. Spreekt onze aanpak u aan? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze Agro Nieuwsbrief!

Nu inschrijven
agrarisch accountant & adviseur

Samen doorpraten?

Sjack Verhees

Sjack Verhees

076 - 30 36 500

06 - 13 83 20 89

Hetty Van Okkenburg

Hetty van Okkenburg

0111 - 43 99 44

06 - 20 31 20 25

Martijn Hesselmans

Martijn Hesselmans

076 - 30 36 520

06 - 20 28 64 78

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.