Ondernemen met vertrouwen

Accountant Barendrecht

Bent u op zoek naar een accountant in Barendrecht? Onze adviseurs staan graag voor u klaar! Schipper Accountants Barendrecht is één van onze acht locaties binnen ons werkgebied Zuidwest-Nederland. Met circa 350 medewerkers bieden we ondernemers een full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Vanuit onze sterke regionale binding en hoge betrokkenheid staan we naast u voor professionele dienstverlening en persoonlijk advies. Zo helpen we u te ondernemen met vertrouwen.  

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
accountant barendrecht

Full-service aanpak

Uw accountant in Barendrecht

Onze adviseurs en accountants in Barendrecht adviseren en ondersteunen u graag bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Zij helpen u vooruit door het bieden van waardevol financieel advies. Ook ondersteunen zij u bij het voeren van uw (online) administratie, de fiscale aangiften en het samenstellen en controleren van de jaarrekening. Dankzij onze full-service aanpak kunt u naast accountancy en belastingadvies ook bij ons terecht voor dienstverlening op het gebied van pensioenadvies, corporate finance en personeelszaken. Op die manier schakelen we op het juist moment, de juiste specialist voor u in. Zo bieden we uitkomst bij al uw ondernemersvraagstukken. Of het nu gaat om ondersteuning bij bedrijfsopvolging, advies over uw personeelsbeleid, btw-vraagstukken of vragen over uw pensioen. Onze adviseurs en accountants in Barendrecht staan graag voor u klaar!

Contact opnemen

Al ruim 85 jaar naast ondernemers

Bij Schipper staan we al ruim 85 jaar naast ondernemers voor professionele ondersteuning en persoonlijk advies. Met ongeveer 350 medewerkers en acht vestigingen in Zuidwest-Nederland behoort Schipper tot de top 25 accountants- en advieskantoren in Nederland. Op iedere vestiging hebben wij een groot team van accountants beschikbaar. Daarnaast werken onze accountants in Barendrecht nauw samen met onze andere specialisten. Dankzij onze full-service aanpak kunt u naast belastingadvies en accountancy namelijk ook bij ons terecht voor dienstverlening op het gebied van pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Het leveren van absolute kwaliteit en expertise vinden we hierin vanzelfsprekend. Met onze persoonlijke aanpak en hoge betrokkenheid maken we écht het verschil. Zo helpt uw persoonlijke accountant in Rotterdam u te ondernemen met vertrouwen.

Online dienstverlening

Bij Schipper zijn we net zo ondernemend als u. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar vernieuwende (digitale) oplossingen. Met onze online producten kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die digitalisering te bieden heeft. Met Schipper Online kunt u eenvoudig een slimme stap vooruit zetten in het efficiënt organiseren van uw bedrijfsvoering. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op alle nodige ondersteuning van onze accountants in Barendrecht. Doordat we diverse systemen aan elkaar koppelen, staan alle processen optimaal met elkaar in verbinding. Alle gegevens uit bijvoorbeeld uw boekhouding, salarisadministratie en facturatie kunt u inzien en analyseren in uw persoonlijke ondernemersdashboard. Zo heeft u altijd en overal real time inzicht in de prestaties van uw onderneming en kunt u optimaal anticiperen op ontwikkelingen. Onze adviseurs en accountants in Barendrecht ondersteunen u graag bij het maken van deze waardevolle digitaliseringsslag.

Kennismaken met een accountant in Barendrecht?

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u meer weten over onze accountancy dienstverlening? We gaan graag met u in gesprek! Onze accountants in Barendrecht staan u bij in alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We hebben alle benodigde kennis en kunde voor u in huis en zijn persoonlijk betrokken bij u en uw onderneming. Wilt u weten wat we als accountant in Barendrecht voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat klaar!

Contact kantoor Barendrecht

Werken als accountant in Barendrecht

Bij Schipper staan we altijd open voor nieuw talent. Van assistent tot ervaren manager, we dagen je graag uit om jouw ambities bij ons te komen verwezenlijken. Je krijgt als adviseur of accountant in Barendrecht de vrijheid om te zijn wie je bent en de beste versie van jezelf te worden. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor ontwikkeling, we aandacht hebben voor jouw individuele carrièrepad en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We helpen je je werk in te richten op een manier die bij jou en jouw ambities past. Een goede werk-privébalans staat daarbij hoog in het vaandel. Ook aan de slag als accountant in Barendrecht? Bezoek onze werkenbij voor meer informatie en actuele vacatures!
Werken bij Schipper

Samen doorpraten?

René van der Linden AA

010 - 31 38 553

06 - 51 19 26 14

Marianne van Tilburg - Aarts

Marianne van Tilburg – Aarts AA

010 - 29 21 872

06 - 82 84 74 86

Jan Jongekrijg

Jan Jongekrijg AA

010 - 29 21 860

06 - 10 51 13 01