Nieuws

Zes nieuwe partners treden toe bij de Schipper Groep

Per 1 januari 2022 zijn zes nieuwe partners toegetreden tot de Schipper Groep. Zes enthousiaste adviseurs, die zich graag verbinden aan onze organisatie. 

De uitbreiding van de partnergroep draagt bij aan groei en continuïteit. Er treden twee partners toe vanuit de groeiende controlepraktijk. Drie accountants en een belastingadviseur zorgen voor verdere versterking van deze adviesdisciplines. 

Bestuursvoorzitter Jan van der Zandt is trots op deze stap: “Nog nooit in de geschiedenis van onze organisatie hebben zes professionals zich in één keer aangesloten. Van de zes toetreders zijn er vijf opgeleid binnen de organisatie. Een gegeven om trots op te zijn en een mooie uiting van de ontwikkelmogelijkheden en ons motto ‘Word de beste versie van jezelf’.” 

De toetredende partners zijn uitvoerig begeleid. Jan van der Zandt: “Het toetredingsproces is bijna twee jaar geleden gestart. Zo zorgen we voor een vliegende start in hun nieuwe rol. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en verdere samenwerking.”

Patrick van Raamsdonk
Patrick is sinds enkele jaren verbonden aan onze organisatie als accountant in Breda. Patrick is al vele jaren werkzaam als mkb-accountant en is een bekend gezicht in de netwerken in Breda en omstreken. Met zijn Big Four-achtergrond brengt hij waardevolle specifieke kennis, ervaring en visie mee. 

Pascal van Strien
Pascal is extern accountant binnen onze controlepraktijk. Pascal heeft tijdens zijn loopbaan bij Schipper de RA-studie aan de Nyenrode Business Universiteit gevolgd. Pascal bedient voornamelijk de controleklanten in Zeeland. 

Danny Molhoek
Danny werkt als accountant, kantoorleider in Vlissingen en als disciplinemanager accountancy voor Zeeland. Danny heeft zijn studie tot AA bij onze organisatie doorlopen en adviseert nu klanten van de kantoren Vlissingen en Goes.  

Jan van Opstal
Jan is belastingadviseur in Breda. Jan heeft zijn universitaire opleidingstraject afgerond tijdens zijn dienstverband bij Schipper. Daarnaast is Jan regelmatig in de lokale netwerken te vinden. 

Niek Kampman
Niek is extern accountant binnen onze groeiende controlepraktijk. Niek heeft tijdens zijn carrière bij Schipper de RA-studie aan de Nyenrode Business Universiteit gevolgd. Niek zet zich in voor het (verder) ontwikkelen van de controlepraktijk in Brabant. Ook heeft hij affiniteit met compliance. 

Frans Bentschap Knook
Frans werkt als accountant, kantoorleider in Tholen en als disciplinemanager accountancy voor Zeeland. Frans heeft bij onze organisatie zijn studie tot AA succesvol doorlopen en is regelmatig actief in de Thoolse netwerken.