Snel en efficiënt inzicht in uw situatie

WKR-check

Als werkgever bent u verplicht om de werkkostenregeling (WKR) toe te passen. Een correcte verwerking van de WKR is daarom van groot belang. Benut u de WKR optimaal? Mist u kansen of loopt u juist risico? En voldoet uw organisatie eigenlijk aan de voorwaarden? Laat u niet verrassen! Onze WKR-check biedt u inzicht en zekerheid.

 

In 2023 mag u als werkgever 3% – de zogenaamde vrije ruimte – over de eerste € 400.000 van de fiscale loonsom van uw werknemers belastingvrij besteden aan vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel. Door de gestegen (energie)kosten is de vrije ruimte in 2023 hoger dan normaal. Ook in de coronajaren 2020 en 2021 werd de WKR door de buitengewone situatie verhoogd naar 3%. De vrije ruimte over het restant van de loonsom blijft 1,18%. Benut u de vrije ruimte al optimaal?

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
WKR-check

Snel en efficiënt inzicht in uw situatie

WKR-check

Onze WKR-check geeft u snel en efficiënt inzicht in uw situatie. Op basis van een inventariserend gesprek en uitgebreide analyse van uw administratie ontvangt u een duidelijk adviesrapport met betrekking tot uw persoonlijke WKR-situatie. Het adviesrapport geeft u inzicht in de kansen en helpt u het risico op naheffing te verkleinen. Daarnaast biedt het een praktische handleiding om eenvoudig met de WKR aan de slag te gaan. Zo houdt u grip op de WKR.

✓   Bespaar tijd en kosten.
✓   Krijg inzicht in niet benutte kansen.
✓   Voorkom risico’s voor de toekomst.
✓   Krijg zekerheid over eventuele overschrijding.
✓   Optimaliseer uw WKR-administratie.

Meer weten? Bekijk onze WKR-check brochure!

 

Grip op de WKR

Wilt u ook snel en efficiënt inzicht in uw persoonlijke WKR-situatie? De WKR-check biedt uitkomst! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Klik dan op onderstaande knop en vraag nu een vrijblijvend WKR-check voorstel aan. Onze specialisten staan graag voor u klaar!
Ja, ik wil een vrijblijvend voorstel
Btw-advies: btw-scan