Snel en efficiënt inzicht in uw situatie

WKR-check

Als werkgever bent u verplicht om de werkkostenregeling (WKR) toe te passen. Een correcte verwerking van de WKR is daarom van groot belang. Benut u de WKR optimaal? Mist u kansen of loopt u juist risico? En voldoet uw organisatie eigenlijk aan de voorwaarden? Laat u niet verrassen! Onze WKR-check biedt u inzicht en zekerheid.

 

In 2021 mag u als werkgever 3% – de zogenaamde vrije ruimte – van de totale fiscale loonsom van uw werknemers belastingvrij besteden aan vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel. Komt uw totale fiscale loonsom boven de € 400.000? Dan geldt er een vrije ruimte van 1,18% voor de loonsom boven dit grensbedrag. Benut uw de vrije ruimte al optimaal?

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
WKR-check

Snel en efficiënt inzicht in uw situatie

WKR-check

Onze WKR-check geeft u snel en efficiënt inzicht in uw situatie. Op basis van een inventariserend gesprek en uitgebreide analyse van uw administratie ontvangt u een duidelijk adviesrapport met betrekking tot uw persoonlijke WKR-situatie. Het adviesrapport geeft u inzicht in de kansen en helpt u het risico op naheffing te verkleinen. Daarnaast biedt het een praktische handleiding om eenvoudig met de WKR aan de slag te gaan. Zo houdt u grip op de WKR.

✓   Bespaar tijd en kosten.
✓   Krijg inzicht in niet benutte kansen.
✓   Voorkom risico’s voor de toekomst.
✓   Krijg zekerheid over eventuele overschrijding.
✓   Optimaliseer uw WKR-administratie.

Meer weten? Bekijk onze WKR-check brochure!

 

Grip op de WKR

Wilt u ook snel en efficiënt inzicht in uw persoonlijke WKR-situatie? De WKR-check biedt uitkomst! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Klik dan op onderstaande knop en vraag nu een vrijblijvend WKR-check voorstel aan. Onze specialisten staan graag voor u klaar!
Ja ik wil een vrijblijvend voorstel
Btw-advies: btw-scan

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.