Downloads

Webinar: BTW en internationaal ondernemen: hoe zit dat?

Onderneemt u momenteel in het buitenland? Of heeft u grensoverschrijdende ambities en bent u van plan dit te gaan doen? Dan heeft u te maken met andere btw-regels dan u gewend bent. Tijdens ons webinar namen btw-adviseurs Jos Philips en Thanh Thanh Nguyen u mee in alle ins en outs op het gebied van de btw en ondernemen in het buitenland. Aan welke regels moet uw administratie voldoen? Waar liggen de kansen en hoe benut u deze? Hoe zit het met internationale verkopen via een webshop? En hoe voorkomt u fouten en boetes?

Webinar: BTW en internationaal ondernemen

Heeft u het webinar gemist? Kijk het webinar dan hier gratis terug of download de presentatie.

Besproken onderwerpen:

  • Wat moet ik doen om het 0%-tarief te kunnen toepassen?
  • Waar en hoe zijn mijn diensten belast met btw?
  • Ik verleen diensten in België
  • Ik heb een webshop
  • Zakendoen met de UK na de Brexit
  • Wat is de one-stop-shop?
  • Heb ik iets aan een douane-entrepot?
  • Waar moeten mijn facturen aan voldoen?
Jos Philips

mr. Jos Philips

076 - 30 34 627

06 - 57 71 53 82