Nieuws

Twee nieuwe bestuursleden bij de Schipper Groep

Met ingang van heden treden Sebastian van Wijk en Coen Polderman toe tot het bestuur van de Schipper Groep. Samen met de huidige bestuurders Bert Kole en Jan van der Zandt vormen zij het bestuur. Bestuursvoorzitter Jan van der Zandt stopt met ingang van 1 januari 2023 vanwege het bereiken van de uittreedleeftijd als partner.

Ondernemen met vertrouwen

Jan van der Zandt is blij met de komst van twee jongere bestuursleden: “De toetreding van Sebastian en Coen brengt een frisse impuls in het bestuur. We houden zo ook goed contact met alle generaties binnen onze organisatie. Ik heb het volste vertrouwen dat hun ambities en jarenlange ervaring in de adviespraktijk binnen onze organisatie waardevol gaat zijn in de bestuurlijke samenstelling.” 

Ook Bert Kole kijkt positief vooruit: “Onze missie Ondernemen met vertrouwen blijven we onverminderd uitdragen. Dat houdt in dat we proactief blijven adviseren richting onze klanten, verder bouwen aan een sterke organisatie en de nadrukkelijke focus houden op onze betrokken medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat we de ingeslagen weg met Sebastian, Coen en de andere partners van de Schipper Groep succesvol kunnen voortzetten.”

Mr. Sebastian van Wijk RB

Sebastian van Wijk (1982) werkt sinds 2004 bij Schipper Accountants. Hij is werkzaam als Senior Belastingadviseur op onze vestiging in Rotterdam en sinds 2015 partner. Hij is verantwoordelijk voor de fiscale praktijk in de regio Rijnmond en het Kenniscentrum Fiscaal. Bij netwerkorganisatie SRA participeert Sebastian in de Commissie Fiscaal op het gebied van kwaliteit en vaktechniek. Hij is daarnaast auteur voor de Nieuwsbank van het SRA en recensent van fiscale boeken voor Het Register, het ledenmagazine van het Register Belastingadviseurs.

Drs. Coen Polderman RA

Coen Polderman (1983) is sinds 2014 werkzaam bij Schipper Accountants en is als Senior Manager Controle eindverantwoordelijk voor de controlepraktijk. Deze praktijk werkt organisatiebreed en is met name in Goes, Rotterdam en Breda gevestigd. Daarnaast is hij als disciplinemanager assurance betrokken op gebied van kwaliteit en innovatie, ook in diverse werkgroepen via SRA en beroepsorganisatie NBA. Sinds 2018 is hij partner bij de Schipper Groep.

Drs. Bert Kole

Bert Kole (1967) is sinds 1997 in dienst bij de Schipper Groep. Bert is organisatiekundige en heeft binnen de Schipper Groep diverse adviserende en leidinggevende functies bekleed. Sinds 1 januari 2010 is Bert werkzaam als directeur/bestuurder van de Schipper Groep. Daarnaast is hij lid van de Commissie HRM van het SRA en lid van de Beroepenveldcommissie van de opleiding Bedrijfskunde aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Jan van der Zandt RA

Jan van der Zandt (1962) draagt na 8 jaar als bestuurder, waarvan 6 jaar als bestuursvoorzitter, het stokje over. Hij stopt per 1 januari 2023 als bestuurder en partner van de Schipper Groep vanwege het bereiken van de uittreedleeftijd als partner.