Nieuws

Schipper lanceert vernieuwde België Desk kennisbank

Wonen, werken en ondernemen over de Nederlands-Belgische grens brengt de nodige vragen met zich mee. Om particulieren en ondernemers te helpen om grip te houden over de grens, lanceert Schipper de vernieuwde België Desk kennisbank. Via de kennisbank wordt alle belangrijke informatie en expertise die binnen de België Desk aanwezig is online beschikbaar gesteld op één centrale plek. Op deze manier helpt de België Desk bedrijven en particulieren om nog eenvoudiger aan de juiste informatie te komen en hun grensoverschrijdende ambities te realiseren.

België Desk kennisbank

Binnen Schipper Accountants is veel expertise op het gebied van werken en ondernemen over de Nederlands-Belgische grens beschikbaar. In 2019 is daarom al deze kennis en ervaring samengebracht binnen de België Desk, een initiatief waarbij verschillende specialisten op het gebied van fiscale wetgeving en sociale zekerheid samenwerken voor het best passende advies. Met de lancering van de kennisbank kan deze kennis nu ook online op één centrale plek beschikbaar worden gesteld. Dit maakt het nog eenvoudiger om toegang te krijgen tot de juiste informatie en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Deze ontwikkeling ligt in lijn met Schippers streven om als kennispartner zoveel mogelijk mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun grensoverschrijdende ambities.

Grip over de grens

Peter Ploegaert, belastingadviseur en één van de aangesloten specialisten van de België Desk vertelt verder: ‘’Wie over de grens gaat wonen, werken of ondernemen, krijgt te maken met een hoop complexe wet- en regelgeving. Het is daarom raadzaam om u goed te laten informeren over de kansen en de risico’s. Want hoe voorkomt u dat u twee keer belasting moet betalen? Waar moet u zich sociaal verzekeren? En hoe zit het bijvoorbeeld met kindertoeslag en hypotheekrenteaftrek? Het voordeel van de België Desk is dat onze specialisten het hele speelveld overzien. Ze weten van de hoed en de rand en hebben een sterk internationaal netwerk. Op deze manier kunnen we klanten voorzien van een op maat gesneden advies.’’

De België Desk staat open voor iedereen die de beschikbare kennis wil gebruiken. Heeft u grensoverschrijdende ambities en zit u met vragen? Dan kunt u deze ook altijd vrijblijvend voorleggen aan de België Desk. Neem gerust contact op!

Peter Ploegaert

Peter Ploegaert LLM RB

+31 (0)115 - 74 55 22

+31 (0)6 - 10 87 36 26