Blog

Samen doelen bereiken door slimmer te werken

De meeste ondernemers kennen de voordelen van online boekhouden inmiddels wel. Jonge ondernemers weten zelfs vaak niet beter. Voor deze generatie is altijd en overal inzicht een gegeven en werken in de cloud een vanzelfsprekendheid. Toch is er nog een wereld te winnen. Bij Schipper weten we dat. Samen met ondernemers kijken we veel verder dan de boekhouding alleen. Slim inrichten van alle werkprocessen en, nóg slimmer, het maken van de juiste digitale koppelingen,  geeft ondernemers de ruimte om te ondernemen en de kans om optimaal te sturen op zakelijke doelen.

Ik ga graag met ondernemers in gesprek. Ik ben benieuwd waar ze hun tijd aan besteden, waar de pijnpunten liggen en wat wellicht efficiënter kan. Uiteindelijk is niemand ondernemer geworden om veel tijd te besteden aan de administratie. En dat geldt voor meer ‘randzaken’. Urenbriefjes, personeelsplanning of de facturatie; op allerlei manieren is een ondernemer met zijn bedrijf bezig. Zaken ‘in the slipstream’ van de core business die vaak even belangrijk zijn, maar niet altijd leuk om (erbij) te doen en die relatief veel tijd opslokken. Ons antwoord is simpel; samen kijken we hoe we deze processen kunnen stroomlijnen en digitaliseren. Waarom urenbriefjes overtypen als er software is waarmee dit automatisch in de boekhouding terecht komt? Waarom facturen inscannen, als deze rechtstreeks geboekt kunnen worden? Wij hebben zoveel verschillende klanten, qua branche en omvang, dat we exact weten welke software-oplossingen er voor ondernemers liggen. Schipper Online biedt iedere ondernemer de kans om een slimme stap vooruit te zetten in het efficiënt organiseren van zijn bedrijfsvoering.

Blog Schipper Online maart 2018

Ruimte creëren

Het mooie van deze dienstverlening is, dat we letterlijk ruimte creëren voor ondernemers. De tijdwinst die wij boeken, kunnen zij investeren in hun bedrijf. En dat werkt. Geen afleiding door routinematige en saaie klussen, die nu ook bij het ondernemersvak horen, maar pure focus op het bedrijf en de uitbouw ervan. Daar komt bij dat wij niet zomaar aan de zijlijn staan, maar actief het speelveld betreden. Natuurlijk dragen we zorg voor de noodzakelijke fiscale aangiftes, maar we kennen we de ondernemer en zijn doelen. Daarover gaan we regelmatig in gesprek. We denken tijdig mee, adviseren op het juiste moment en ondersteunen bij het interpreteren van de cijfers.

Schipper Nxt

Wij spreken vaak over de ‘next generation’ ondernemers. Daar hoort deze manier van werken bij. Desgewenst gaan we daarin nog een stapje vérder. Die dienstverlening noemen we Schipper Nxt. Daarmee bieden we een online platform waarin ondernemers met onze adviseurs samenwerken aan de ontwikkeling van hun bedrijf. Via een vast abonnement nemen daadwerkelijk werk uit handen. Dat is ons antwoord aan de nieuwe generatie ondernemers. Zo werken we samen aan het realiseren van zakelijke doelen.

Michel Meeuwse

Michel Meeuwse

0118 - 48 68 48

06 - 11 70 53 78