Nieuws

Nieuw initiatief: de België Desk

Of u nu ondernemer of particulier bent, werken, ondernemen en investeren over de Belgische grens roept vragen op. Natuurlijk geldt dit ook andersom. Belgen die in de Nederlandse grensstreek actief zijn, stuiten op dezelfde soort vragen. Vanaf nu kunt u met al deze vragen terecht bij de België Desk.

Specifieke kennis

Onze adviseurs van de België Desk hebben veel specifieke kennis van de Belgische en Nederlandse fiscale wet- en regelgeving en de manier waarop deze zich tot elkaar verhouden. Zij begeleiden u graag bij de keuzes die u wilt gaan maken en voorkomen daarmee onverwachte problemen, zoals hoge kosten of onvoorziene verplichtingen.

De kracht van onze adviseurs is dat zij alles weten op het gebied van werken en ondernemen in de grensstreek. Bovendien kennen zij de fiscale aspecten van de aanschaf en exploitatie van onroerend goed en andere beleggingen in Nederland en België. Ook kunnen zij de vertaalslag maken voor Belgen die in Nederland actief zijn of plannen daartoe hebben. De België Desk staat open voor iedereen die deze kennis wil gebruiken.

U kunt bij de België Desk terecht voor vraagstukken die betrekking hebben op:

  • Belastingheffing en aangifte
  • Btw
  • Sociale zekerheid
  • Arbeidsrecht
  • Pensioenadvies

Ook bestaat de mogelijkheid om u te ondersteunen bij uw financiële administratie in Nederland. Verder hebben wij uitstekende contacten met enkele gerenommeerde kantoren in België. Daar kunnen Nederlandse ondernemers terecht voor gericht advies over en het opzetten van een onderneming in België en de daarbij behorende financiële administratie volgens Belgische maatstaven.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de België Desk. Onze adviseurs helpen u graag verder. Een eerste oriënterend gesprek is uiteraard kosteloos.