Blog

Meer financiële slagkracht door slimme online-oplossingen

Als ondernemer bent u het liefst bezig met waar u goed in bent; ondernemen. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering die het ondernemen een stuk aangenamer maken. Wij helpen u graag de (financiële) slagkracht van uw onderneming te optimaliseren met Schipper Online.

Ontwikkelingen op het gebied van automatisering gaan ontzettend snel. Om ook in de toekomst succesvol te ondernemen, is het van belang nu al (stapsgewijs) over te gaan op online-oplossingen die uw werkprocessen efficiënter inrichten. Een eerste stap die veel ondernemers nemen is overstappen op online-boekhouden. Senior-adviseur online-innovatie Michel Meeuwse benadrukt daarbij dat iedere onderneming uniek is. “Wij sluiten aan bij de specifieke situatie van de ondernemer. Wij volgen de werkprocessen van het bedrijf en niet andersom. Onze klanten hebben vaak behoefte aan een hybride oplossing. Ze willen niet alles volledig uit handen geven, maar ook dingen zelf doen. Dat hoort bij het ondernemerschap. Daar houden wij altijd rekening mee.”

Laat u kansen liggen door handmatige handelingen of verouderde software? Om u te helpen zo goed mogelijk te digitaliseren en automatiseren, hebben wij een applicatie ontwikkeld die als het ware fungeert als tolk tussen diverse systemen; Omniboost. Op die manier kan bijvoorbeeld uw brancheoplossing gemakkelijk gekoppeld worden aan een online-boekhoudprogramma. Kees Zorge, senior-adviseur systeemintegratie, vindt het belangrijk te laten zien hoe boekhouden en andere werkprocessen gemakkelijker en efficiënter kunnen. “We koppelen niet alleen systemen, maar zijn ook steeds meer bezig met business data intelligence. Hoe relateren specifieke omstandigheden met de cijfers van uw bedrijf? Daar kan vervolgens op gestuurd worden.” Met de overstap naar online-boekhouden kan de administratie dus zomaar sneller en makkelijker worden. De specialisten van Schipper Online staan klaar om met u mee te denken, zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen.

Benieuwd wat Schipper Online voor u kan opleveren? Neem dan contact met ons op voor een demo.

Michel Meeuwse

Michel Meeuwse

0118 - 48 68 48

06 - 11 70 53 78