Klantverhalen

Klantverhaal: ONILIO

Wakker worden aan de boulevard van Vlissingen met een prachtig uitzicht op de Westerschelde. In 2024 is het mogelijk in de Zeevaartschool in Vlissingen. Hier realiseert ONILIO Hotel de Zeevaartschool met zo’n zeventig luxe hotelkamers en suites, een restaurant, bar, receptie en enkele voorzieningen. Schipper Accountants geeft directeur Joost van Damme hierbij advies. “Ik kan met Schipper sparren over de problemen die ik als ondernemer op financieel gebied tegenkom”, vertelt hij. “Dat waardeer ik erg.”

ONILIO exploiteert diverse hotels, appartementen en vakantieparken in Vlissingen en Antwerpen. De ontwikkeling van de Zeevaartschool is de vijfde locatie die aan het aanbod wordt toegevoegd. Joost van Damme werkt al 25 jaar samen met Schipper Accountants. “Zij pakken de dagelijkse en jaarlijkse administratie en de jaarrekeningen voor mij op”, legt hij uit. “Ook bieden ze ondersteuning bij de vraagstukken waar wij zelf mee te maken hebben. Bijvoorbeeld als het gaat om de uitbreiding van ons bedrijf, een overname die we doen, een financiering en fiscale vraagstukken.”

“Voor de Zeevaartschool rekenen we verschillende toekomstscenario’s door en toetsen de haalbaarheid van het project”, vertelt Adviseur Accountancy Danny Molhoek. “Schipper heeft heel veel kennis en kunde in huis en door al die verschillende disciplines kunnen we ondernemers als Joost op allerlei manieren helpen om door te groeien naar de toekomst.”

In deze video vertellen ONILIO-directeur Joost van Damme en Danny Molhoek, Adviseur Accountancy, over de samenwerking.

Volg de ontwikkeling van Hotel de Zeevaartschool op onilio.nl

Danny Molhoek AA

0118 - 22 56 13

06 - 12 77 74 56