Klantverhalen

Klantverhaal: De Bourgondiër

Schipper Accountants adviseert restaurant en partycentrum De Bourgondiër in Hulst op allerlei thema’s. Onder andere als het gaat om investeringen. Daarnaast pakken wij de volledige administratie uit handen en verwerken de jaarstukken.

Volgens Assistent Accountant Lieke Scheele zit De Bourgondiër dicht op de cijfers. “Hierdoor hebben wij inzicht in de opbrengsten en uitgaven en weten ze hoe hun onderneming ervoor staat”, legt ze uit. Edwin, eigenaar van De Bourgondiër, kan zich daar helemaal in vinden: “Wij hebben goed contact met onze accountant bij Schipper en zijn uitstekend van elkaar op de hoogte. Zo hebben we de jaarrekening bijvoorbeeld als in het eerste kwartaal en moeten we daar geen half jaar op wachten”, vertelt hij. “Ik denk dat dat komt door het samenspel wat je samen hebt.”

Schipper adviseert De Bourgondiër onder andere over het inrichten van de bedrijfsstructuur. “We richten dit nu al zo goed mogelijk in, zodat we het bedrijf in de toekomst zo fiscaalvriendelijk mogelijk en voordelig mogelijk over kunnen dragen aan onze zoon en zijn partner”, blikt Edwin vooruit. “Schipper neemt ons veel uit handen. Er is altijd iemand bereikbaar, we worden goed geholpen!”

In deze video vertellen Lieke en Edwin over de samenwerking tussen Schipper Accountants en De Bourgondiër.