Klantverhalen

Klantverhaal: Camping International

Camping International is een familiecamping voor jong en oud, op loopafstand van het strand van Renesse. Een unieke plek; er is geen andere locatie op Schouwen-Duiveland waar je als vakantievierder zo dicht bij het strand kan overnachten. “De vraag hoe we om moeten gaan met de inflatie en de hoge kosten die op ons afkomen, is momenteel erg actueel”, vertelt Dominic. “Schipper adviseert ons onder andere over welke kosten we kunnen doorberekenen aan onze gasten.”

De camping bestaat uit een mix van kampeer- en camperplaatsen en huisjes. Op het terrein is een winkel waar gasten terecht kunnen voor basisboodschappen en verse broodjes. Enkele jaren geleden namen de broers Dominic en Kenneth Horst de camping van hun vader over. Sinds 2014 zijn zij klant bij Schipper. Naast het bieden van ondersteuning op het gebied van accountancy en belasting adviseren wij hen over allerlei actuele vraagstukken, waaronder de huidige inflatie en bij vragen rondom het verduurzamen van onze camping.

Onze kennis en ervaring in de recreatiebranche kunnen we goed inzetten bij een klant als Camping International.

John Swaanen, Senior Adviseur Accountancy

Dominic en Kenneth zijn tevreden over de samenwerking. Kenneth: “Of je nou belt of mailt; het antwoord is er snel en je wordt altijd geholpen. We zijn gewoon dik tevreden over de samenwerking met Schipper.”

In bovenstaande video vertellen Dominic en Kenneth Horst en John Swaanen, Senior Adviseur Accountancy, over de samenwerking.

John Swaanen AA

0111 - 43 99 43

06 - 52 60 44 06