Klantverhalen

Klantverhaal: All Ears Hoorzorg

“De meerwaarde van Schipper Accountants is dat ik iemand naast me heb die van boekhoudkundige stukken afweet. Het geeft mij ontzettend veel rust en zekerheid om te weten dat er geen rare dingen gebeuren in mijn boekhouding”, vat Ginette van Wijngaarden de samenwerking tussen All Ears Hoorzorg en Schipper Accountants samen.

All Ears Hoorzorg is specialist in het leveren van maatwerkoplossingen bij gehoorverlies. De hoorspecialist heeft vijf winkels in de provincie Zeeland. De winkel in Middelburg verhuisde onlangs van de binnenstad naar de Oostperkweg. Ginette is samen met haar man eigenaar van het bedrijf. “Ik zorg voor alle randvoorwaarden. Het werk in de winkels en klantcontact wordt door mijn collega’s gedaan.”

Door het advies van Schipper Accountants heb ik duidelijkheid en zekerheid over de bedrijfs­voering. Dat geeft ontzettend veel rust

Ginette van Wijngaarden, All Ears Hoorzorg

Tussentijds bijsturen op het bedrijfsresultaat

Accountant Marieke Pop gaat elk kwartaal bij All Ears langs. “We bekijken de cijfers, lossen eventuele vraagposten op, doen de btw-aangifte en boeken de voorraad en afschrijvingen”, somt ze op. “Ook maken we jaarlijks de jaarrekening. Op basis van de cijfers kan Ginette tussentijds bijsturen op het bedrijfsresultaat.”

Zoals bij veel bedrijven had de coronacrisis impact op de jaarcijfers. “De toeloop van klanten liep terug”, legt Marieke uit. “Daarom had All Ears een extra bankkrediet nodig. Wij hebben geholpen met de aanvraag daarvoor.” Door de teruglopende omzet deed Ginette ook een beroep op de NOW (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid). Ook daarvoor kon ze voor advies bij Marieke terecht. Een ander voorbeeld is de werkkostenregeling (WKR). “Deze regeling (WKR) is de afgelopen twee jaar flink veranderd. Marieke heeft geadviseerd hoe we deze het beste konden inzetten”, voegt Ginette toe. “Door haar advies heb ik duidelijkheid en zekerheid over de bedrijfsvoering. Dat geeft ontzettend veel rust. De energie die dat oplevert kan ik stoppen in andere zaken die geregeld moeten worden.”

Marieke Pop

0113 - 239 400