Nieuws

Schipper Accountants ook dit seizoen hoofdsponsor NAC-jeugdopleiding

Schipper Accountants is ook in seizoen 2021-2022 hoofdsponsor van de jeugdopleiding van NAC Breda. Het bedrijf stapte op 1 oktober 2017 bij NAC aan boord. Maron Gosens en Marco Hofma zetten namens Schipper Accountants eerder al hun handtekeningen onder de verbintenis. Eric Matijsen deed dit namens NAC.

‘t Samen maken in Breda

Het kantoor van Schipper Accountants bevindt zich sinds 2019 op een steenworp afstand van het Rat Verleghstadion. Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon adviseert Schipper ondernemers, zodat zij kunnen ondernemen met vertrouwen. Marco Hofma, partner en accountant bij Schipper Accountants licht dit toe: “Zowel de regionale als lokale uitstraling van NAC passen goed bij Schipper. Met 9 vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we in de brede regio actief, maar ook in de directe omgeving en netwerken van Breda. Daarom verbinden we onze naam graag aan NAC en zetten ons samen in om dit tot een succes te maken. We kunnen niet wachten om weer op de tribune te zitten en onze support live over te brengen.”

Ruim baan voor talent

Maron Gosens, partner en regiomanager bij Schipper Accountants, is enthousiast over de samenwerking op het gebied van talentontwikkeling: “Talenten ontwikkelen en het beste uit jezelf halen, dat geldt voor voetbaltalenten bij NAC Breda, maar ook voor klanten en medewerkers van Schipper Accountants. Ik ben er trots op dat we op deze manier talenten helpen om de beste versie van zichzelf te worden.”

Schipper Accountants ook dit seizoen hoofdsponsor NAC-jeugdopleiding

Foto v.l.n.r. Koen Laseroms, Marco Hofma, Jan van Opstal, Niek Kampman, Maron Gosens en Patrick van Raamsdonk

Ook Eric Matijsen, commercieel manager bij NAC Breda, kijkt positief naar de samenwerking met Schipper Accountants: “Onze jeugdopleiding is van groot belang voor de club. Dat zien we onder andere aan de ontwikkeling bij onze talenten die richting het eerste elftal doorstromen. De ondersteuning van onze sponsor is hierbij belangrijk om dit mogelijk te maken. Het is dan ook fantastisch dat we, juist in deze tijd, hierin gesteund worden.”

Zes nieuwe partners treden aan bij de Schipper Groep

Per 1 januari 2022 zijn zes nieuwe partners tot de Schipper Groep toegetreden waarvan er vijf binnen de organisatie zijn opgeleid. Een gegeven om trots op te zijn en een mooie uiting van de ontwikkelmogelijkheden bij Schipper waar het motto ‘Word de beste versie van jezelf’ hoog in het vaandel staat. Op de plek waar wij de jeugdopleiding van voetbaltalenten ondersteunen, stellen wij in onderstaande video met trots de zes toetredende partners voor.

De personen op de foto zijn vooraf getest op corona.