Wilt u investeren, dan denken we mee over fiscaal de meest gunstige constructie. Wellicht zijn er investeringssubsidies mogelijk of versnelde afschrijvingsmogelijkheden. Wij kennen de wegen en de voorwaarden. Samen kijken we naar wat mogelijk is. Wilt u groeien door een samenwerking aan te gaan met een zakenpartner? Dan adviseren wij u over de oprichting van bijvoorbeeld een bv of vennootschap onder firma. Daarbij kijken we ook verder dan de fiscale aspecten. We denken ook mee over de juridische aspecten van die samenwerking.

Fiscaal advies is altijd maatwerk

Het behalen van fiscale voordelen of het afschermen van risico’s voor uw vermogen is maatwerk. Om die reden hechten wij waarde aan persoonlijke betrokkenheid en onderling vertrouwen. Bij onze adviezen houden we rekening met uw bedrijf, maar zeker ook met uw privésituatie. We leggen de belastingdruk daar, waar deze per saldo het meest gunstig voor u uitvalt. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw huidige situatie, maar kijken we ook samen met u vooruit. Zo kunnen we tijdig anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, samen de kansen grijpen en de risico’s tijdig goed inschatten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.