Wat betekent het Belastingplan 2024 voor u?

Belastingplan 2024

Zoals elk jaar maakt het kabinet op Prinsjesdag, dit jaar op 19 september, de belastingplannen en fiscale maatregelen voor het nieuwe jaar bekend. Naast de (al aangekondigde) aanpassing van de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten schuift het demissionaire kabinet de belangrijke wijzigingen waar mogelijk door naar een nieuwe regering. Toch had het Prinsjesdagkoffertje ook dit jaar voldoende in petto. Wat betekenen de nieuwe plannen voor u? Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste (fiscale) voorstellen uit het Belastingplan 2024.

 

Update oktober 2023: de Tweede Kamer is akkoord met de wetsvoorstellen in het belastingplan. Wel zijn amendementen (wijzigingen) aangenomen. Een overzicht van de wijzigingen vindt u hier.

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee

Belastingplan 2024

Webinar: Prinsjesdag 2023

Op de avond van Prinsjesdag – enkele uren na de bekendmaking van het nieuwe belastingplan – vatten belastingadviseurs Sebastian van Wijk en Nadia van Herwijnen in een webinar de fiscale wijzigingen en maatregelen in het Belastingplan 2024 samen. Ook deelden ze praktische inzichten en de eerste tips om met uw bedrijfsvoering zo goed mogelijk in te spelen op de verwachte wijzigingen.

Kijk het webinar terug

Belastingplan 2024: wat verandert er voor u?

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u advies over wat de nieuwe belastingplannen voor uw persoonlijke situatie betekenen? Door tijdig en juist te handelen gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in en voorkomt u onnodige lasten. Ons team van adviseurs staat graag voor u klaar met professionele ondersteuning en persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek; de koffie staat klaar.
Neem contact op

Samen doorpraten?

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Nadia van Herwijnen RB

+31 (0)10 - 48 00 155