Wat betekent het Belastingplan 2023 voor u?

Belastingplan 2023

Traditiegetrouw heeft het kabinet op Prinsjesdag, dinsdag 20 september 2022, de belastingplannen en fiscale maatregelen voor het nieuwe jaar bekendgemaakt. Een deel van deze plannen waren al aangekondigd via het Coalitieakkoord, de Voorjaarsnota en de Fiscale verzamelwet 2023. Na enkele jaren van beleidsarme belastingplannen werd een omvangrijk pakket aan maatregelen verwacht. Toch bleven echt grote vernieuwingen uit. De hoge inflatie, stijgende energieprijzen en de stikstofcrisis drukken zwaar op ons land en maken ondernemen uitdagend. De nieuwe plannen staan dan ook vooral in het teken van koopkrachtherstel. Wat had het Prinsjesdagkoffertje dit jaar in petto? En wat betekenen de nieuwe plannen voor u? Op deze pagina vindt u de belangrijkste (fiscale) voorstellen uit het Belastingplan 2023 overzichtelijk op een rij. 

Wij ondernemen met u mee Wij ondernemen met u mee
Belastingplan 2023

Belastingplan 2023

Webinar: Prinsjesdag 2022

Welke impact heeft Prinsjesdag 2022 op u en uw bedrijf? Enkele uren na de bekendmaking van de nieuwe plannen gaven onze fiscale experts Sebastian van Wijk en Nadia van Herwijnen een webinar over de belangrijkste elementen uit het Belastingplan 2023. Heeft u het webinar gemist? Geen zorgen! U kunt het webinar hier eenvoudig terugkijken. Tijdens het webinar wordt u in een uur bijgepraat over de nieuwe plannen en de fiscale gevolgen hiervan voor u als ondernemer. Zo bent u direct up-to-date en weet u waar u rekening mee moet houden. Klik op de onderstaande knop om het webinar gratis terug te bekijken.

Bekijk hier de video

Belastingplan 2023: wat verandert er voor u?

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u advies over wat de nieuwe belastingplannen voor uw persoonlijke situatie betekenen? Door tijdig en juist te handelen gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in en voorkomt u onnodige lasten. Ons team van adviseurs staat graag voor u klaar met professionele ondersteuning en persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek; de koffie staat klaar.
Neem contact op
Belastingplan 2023

Samen doorpraten?

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Nadia van Herwijnen RB

010 - 48 00 155