Wat betekent het Belastingplan 2022 voor u?

Belastingplan 2022

Traditiegetrouw heeft het (demissionaire) kabinet op Prinsjesdag, dinsdag 21 september 2021, de belastingplannen en fiscale maatregelen voor het nieuwe jaar bekendgemaakt. De nieuwe plannen hebben voor u als ondernemer vrijwel altijd gevolgen. Denk hierbij aan wijzigingen in onder andere de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de loonheffing. Tegelijkertijd zijn de plannen door de demissionaire status van het kabinet minder ingrijpend dan voorgaande jaren. Wat had het Prinsjesdagkoffertje dit jaar in petto? En wat betekenen de nieuwe plannen voor u? Op deze pagina vindt u de belangrijkste (fiscale) voorstellen uit het Belastingplan 2022 overzichtelijk op een rij en houden wij u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
Belastingplan 2022

Wat verandert er voor u in 2022?

Webinar: Prinsjesdag 2021

Welke impact heeft Prinsjesdag 2021 op u en uw bedrijf? Enkele uren na de bekendmaking van de nieuwe plannen gaf onze fiscale expert Sebastian van Wijk een webinar over de belangrijkste elementen uit het Belastingplan 2022. Heeft u het webinar gemist? Geen zorgen! U kunt het webinar hier eenvoudig terugkijken. Tijdens het webinar wordt u in een uur bijgepraat over de nieuwe plannen en de fiscale gevolgen hiervan voor u als ondernemer. Zo bent u direct up-to-date en weet u waar u rekening mee moet houden. Klik op de onderstaande knop om het webinar gratis te bekijken.

Bekijk het webinar

Belastingplan 2022: wat verandert er voor u?

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u advies over wat de nieuwe belastingplannen voor uw persoonlijke situatie betekenen? Door tijdig en juist te handelen gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in en voorkomt u onnodige lasten. Ons team van adviseurs staat graag voor u klaar met professionele ondersteuning en persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek; de koffie staat klaar.
Neem contact op
Belastingplan 2022