Heb jij interesse in het werken bij een accountantskantoor? Ben je nieuwsgierig naar welke werkzaamheden jij uit kan gaan voeren en ben je benieuwd of wij bij elkaar passen? Meld je dan aan voor de E-Housedag van Schipper Accountants.

Wij gaan graag met je in gesprek. Of je nu in de laatste fase van je middelbare school, Associate Degree, HBO- of WO-studie zit, maakt voor ons niet uit. Ook zij-instromers vertellen we graag meer over het werken bij Schipper. Je vragen worden beantwoord door collega’s van de diverse disciplines en door middel van een speeddate leren we elkaar beter kennen.

Wat mag je verwachten als je bij Schipper Accountants komt werken?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor ontwikkeling, aandacht hebben voor jouw individuele carrièrepad en we veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Bij Schipper kun je zijn wie je bent. We helpen je om de beste versie van jezelf te worden. We beschouwen je als een unieke collega van wie de input áltijd waardevol is. Hiërarchische lijnen vinden we niet belangrijk. Iedereen mag zijn inbreng hebben en een mening geven.

Word De Ook Beste Versie Van Jezelf - Sarina

Wat kan je op onze E-Housedag verwachten?

Tijdens onze E-Housedag geven we jou een zo realistisch mogelijk beeld. Dit doen we aan de hand van een korte presentatie over Schipper, speeddates en we testen je kennis aan de hand van een leuke quiz. Als jij na afloop van deze E-Housedag meer weet over het werken bij een regionaal accountantskantoor, zijn wij tevreden.

Programma

  • 16.00 – 16.15 uur: Even voorstellen
  • 16.15 – 16.30 uur: Leer Schipper Accountants kennen
  • 16.30 – 17.00 uur: Speeddates – Stel je vragen aan collega’s uit de praktijk
  • 17.00 – 17.15 uur: Test je kennis

Enthousiast? Meld je aan!

Via onderstaand formulier heb je de mogelijkheid om je aan te melden. Upload je ook je CV? Dan bieden we jou een gratis CV-check aan. Je kunt jezelf aanmelden tot en met 18 april 2021. Na aanmelding nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.

Wij helpen je de beste versie van jezelf te worden.

Heb je vragen over de E-housedag of kunnen we je op een andere manier verder helpen? Neem contact op met HR-Adviseur Sander Verbraak (06 – 12 22 86 17) of Leonard Quist (06 – 42 59 36 70).

Aanmeldformulier

Velden met een (*) zijn verplicht.
  • We vragen om je adres voor het opsturen van onze goodiebag.
Sander Verbraak

Sander Verbraak, HR-adviseur

0118 - 48 68 48

06 12 22 86 17

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.