Danny Molhoek

De timing voor het gesprek met Danny Molhoek kon niet beter. Hij heeft zojuist zijn hbo-opleiding Accountancy afgerond. Alle reden dus voor een feestje. “Geweldig! Ik ben op mijn zestiende begonnen en ben nu, elf jaar later, klaar. Ook de collega’s van Schipper waren blij. Mijn kantoor was versierd en er was champagne.”

Danny Molhoek werkt ruim vijf jaar bij Schipper. Inmiddels is hij Senior Adviseur Accountancy op de vestiging van Schipper in Vlissingen. De keuze voor de hbo-opleiding Accountancy maakte Danny al veel eerder. “Ik begon met de opleiding toen ik op een administratiekantoor werkte. Om uiteindelijk te kunnen afstuderen, moest ik de overstap maken naar een accountantskantoor. De gesprekken bij Schipper waren positief. Ik kreeg alle ruimte om mijn studie af te kunnen ronden.”

Vertrouwen krijgen

Een deeltijdstudie betekent vier dagen werken en één dag per week naar school, in Danny’s geval de Avans Hogeschool in Breda. “Schipper heeft me daarin volop gefaciliteerd. Ik heb me de afgelopen jaren hoofdzakelijk gericht op de vakinhoudelijke kant van het werk, maar er is binnen het bedrijf ook volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, als mens maar ook als leidinggevende.” Danny waardeert met name de kansen die de organisatie hem biedt. “Je krijgt alle ruimte om kansen te pakken. Ik ben daarvan een goed voorbeeld: ik ben nog maar 27 jaar en stuur nu al een team aan circa twaalf medewerkers. Daaruit spreekt een enorm vertrouwen.”

Bij iedereen staat de deur open. Zit je ergens mee, dan bespreek je het en los je het op.

Danny Molhoek

Kansen pakken

Het werk als accountant wordt in de ogen van Danny steeds leuker. “Ik was altijd al goed met cijfers, vandaar mijn keuze destijds voor een administratieve mbo-opleiding. Tijdens mijn stages merkte ik dat ik het echt leuk vond en besloot ik verder te studeren. Het vak is daarmee alleen maar interessanter geworden. De klanten zijn uitdagend en ik ga regelmatig bij ze op bezoek.” Wat voor Danny het werken bij Schipper verder aantrekkelijk maakt, is de platte organisatiestructuur en de informele omgang met collega’s. “Bij iedereen staat de deur open. Zit je ergens mee, dan bespreek je het en los je het op.” Zo heeft hij ook op een open manier zijn toekomst besproken. Die ziet hij nadrukkelijk binnen Schipper. “Mijn ambitie is om binnen de organisatie door te groeien. Ik heb dit intern besproken en mij wordt alle kansen en ruimten geboden om dit te gaan verwezenlijken. Dat is het aantrekkelijke van deze werkgever: je krijgt het vertrouwen om kansen te pakken.”

Danny Molhoek
Teamleider Accountancy

Op zoek naar een uitdagende baan?
Bekijk onze accountancy vacatures!
Op zoek naar een uitdagende baan?
Bekijk onze accountancy vacatures!
Bedankt!
Uw inschrijving betekenen veel voor ons.
Don't miss out on the latest Industry news
You are Subscribed!