Breng jouw onderneming in een stroomversnelling

ZZP Stroomversnellers

Als zzp’er werk je elke dag vol energie in je eigen bedrijf. Werken aan mooie opdrachten voor klanten, daar draait het om! De randzaken daaromheen, zoals de administratie en financiën, krijgen vaak minder aandacht. In samenwerking met DELTA Energie biedt Schipper Accountants daarom een exclusief Expertpakket speciaal voor zzp’ers. Het Expertpakket bestaat uit diverse webinars en papers vol handige financiële en fiscale tips die jouw bedrijf in een stroomversnelling brengen. Belastingadviseur Joanita de Pagter vertelt er in deze video meer over. Zzp’ers die bij DELTA Energie een zakelijk energiecontract afsluiten ontvangen een exclusieve actiecode om gratis toegang te krijgen tot dit Stroomversnellers Expertpakket. Heb jij al een actiecode ontvangen? Verzilver deze dan via onderstaande knop!

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen

Stroomversnellers

Breng jouw onderneming in een stroomversnelling

Krijg toegang tot exclusieve webinars, papers en artikelen die jouw onderneming in een stroomversnelling brengen. Denk aan fiscale regelingen of subsidiemogelijkheden, maar ook aan bijvoorbeeld de auto van de zaak. We vertellen graag waar je als ondernemer mogelijk voordeel kunt behalen. Heb je nog geen actiecode om toegang te krijgen tot het Expertpakket? Sluit dan nu een zakelijk energiecontract af bij DELTA Energie en breng jouw bedrijf in een stroomversnelling! Na het afsluiten van het zakelijke energiecontract ontvang je een actiecode om toegang te krijgen tot het Expertpakket.

Verzilver je code

Kennis als stroomversneller

Jouw persoonlijk adviseur

Bij Schipper staan we naast jou als ondernemer. Je kunt bij ons terecht voor professionele ondersteuning en persoonlijk advies. Of het nu gaat om fiscaal advies, hulp bij je financiële administratie of het financieren van je bedrijf; bij ieder ondernemersvraagstuk kun je vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten. We denken mee over kansen, signaleren risico’s en bieden optimaal inzicht in het reilen en zeilen van jouw onderneming. Dat biedt niet alleen gemak, maar brengt ook rust. Zo kun je ondernemen met vertrouwen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor je klaar!
Neem contact op