Soms is het duidelijk dat een business model achterhaald is. Dit kan betekenen dat u met uw onderneming de bakens moet verzetten. Een andere keuze is het beperken van ondernemersrisico’s,  bijvoorbeeld door inkrimping of het aanpassen van de bedrijfsstructuur. Een onderdeel afstoten is eveneens mogelijk. U kunt uw tijd en energie dan steken in het levensvatbare deel van uw bedrijf.

Natuurlijk kunnen we al pratend ook tot een ander scenario komen. Wellicht ziet u kansen om verder te groeien, nieuwe vestigingen te openen, een overname te doen of te exporteren. We sparren dan over de vraag wat u nodig heeft voor deze verdere groei. Dat kunnen nieuwe financieringen zijn of andere competenties, maar bijvoorbeeld ook nieuwe contacten in binnen- of buitenland die u verder kunnen brengen. Onze adviseurs hebben gezamenlijk een brede kijk op uw bedrijf. We stellen alle kennis die we in huis hebben voor u beschikbaar: accountancy, accountantscontrole, belastingadvies, pensioenadvies, personeelsdiensten en corporate finance. Daarnaast stellen we ons nationale en internationale netwerk graag voor u open. Hebben we de kennis niet zelf in huis dan zoeken we die samen met u.

Met strategisch meerjarenplan de toekomst in

Samen met onze adviseurs komt u tot een strategisch meerjarenplan. Dit is uw weloverwogen voorbereiding op de toekomst. Waar zijn er aanpassingen nodig? Structuur, personeel, financiering? Op alle terreinen staan onze specialisten voor u klaar. Met advies, concrete hulp en ondersteuning. We kunnen uw bedrijf samen de toekomst in loodsen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.