Droom weg op de mooiste pianomuziek

Pianist Feico Deutekom combineert de mooiste muziek van verschillende hedendaagse componisten. Vrijdag 15 september om 20.00 uur geeft hij een concert in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg. Schipper Accountants maakt dit concert mede mogelijk en nodigt u bij deze van harte uit om (kosteloos) bij dit concert aanwezig te zijn.

De opbrengst van het concert is geheel bestemd voor de aanschaf van een nieuwe vleugel voor de Zeeuwse Concertzaal. De huidige vleugel vertoont teveel mankementen en is aan vervanging toe. Als alles volgens planning verloopt, staat er in november a.s. een nieuwe vleugel op het podium.

Wat kunt u van het concert verwachten?

Pianist/arrangeur Feico Deutekom speelt een programma met hedendaagse muziek. Zijn keuze is gevallen op legendarische componisten, zoals Philip Glass, John Adams, Nils Frahm en de onlangs overleden componist Ryuichi Sakamoto. Ook speelt hij muziek van Max Richter, Olafur Arna en Hania Rani, jongere sterren aan het neo-klassieke firmament en allemaal musici met een filmische en meditatieve stijl.

Feico heeft dit programma samengesteld met het oog op de mogelijkheden die de bijzondere akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal biedt: ‘Tijdens het spelen is het alsof uitvoerende en luisteraars samen een bijzondere of gewijde ruimte betreden. Geen betere atmosfeer is te bedenken dan deze plaats.’

Over pianist Feico Deutekom

Feico was oprichter, zanger en pianist van het Attacca Ensemble, het koor dat baanbrekende produkties met koormuziek van hedendaagse componisten voor zijn rekening nam. Feico’s laatste pianoalbum Philip Glass Musical Offering verscheen in 2020 wereldwijd op het prestigieuze composers label Orange Mountain Music. De cd behoort sinds verschijnen tot de best verkochte en meest beluisterde klassieke albums. Enkele weken na het concert in de Zeeuwse Concertzaal in september verschijnt zijn derde solo-album met Piano Etudes van Philip Glass.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 15 september 2023
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Zeeuwse Concertzaal, Verwerijstraat 14, Middelburg

Reserveer* uw plaats(en) voor het concert via onderstaand formulier. 

*De tickets worden op volgorde van binnenkomst gereserveerd. OP=OP. Reserveren kan tot uiterlijk 1 september 2023. Maximaal 4 tickets per persoon.

Aanmeldformulier

Met hoeveel personen bent u aanwezig?(Vereist)