Ondernemen met vertrouwen

Zorg & Welzijn

Misschien wel meer dan alle andere ondernemers waarmee wij samenwerken, werken zorgondernemers vooral vanuit hun passie om goede zorg te verlenen. Wie kiest voor de zorg, doet dat om iets voor een ander te betekenen. En hoewel ondernemen vaak niet het hoofddoel is, vergt juist dat aspect van het dagelijks werk, veel van uw aandacht. Aandacht die u liever aan uw patiënten besteedt. De adviseurs van Schipper ondersteunen u bij diverse ondernemersvraagstukken en nemen u deze zorg uit handen.

Uw accountant en adviseur in de zorg

De zorg- en welzijnssector wordt steeds belangrijker in onze samenleving. De uitdagingen in deze sector zijn groot. De inzet van de politiek is dat de zorg goedkoper en efficiënter moet worden georganiseerd, zonder in te boeten op kwaliteit. En dat met een arbeidsmarkt, waarop we met een groeiend tekort aan goed geschoold (para)medisch personeel kampen. Voor ondernemers in de zorg betekent dit dat ze, naast hun zorginhoudelijke kennis en ervaring, ook steeds meer thuis moeten zijn in de financiële, fiscale, juridische en personele aspecten van hun onderneming.

Actief bij care en cure

De adviseurs die binnen Schipper actief zijn werken intensief samen. Ze zijn al jaren actief in de zorg, aan zowel de cure- als de care-kant. Zo divers als de sector is, zo divers zijn onze relaties. We begeleiden onder andere medisch specialisten (zowel werkzaam in het ziekenhuis als in een ZBC), huisartsen, tandartsen en paramedici, maar ook apothekers en (kleinere) zorginstellingen. Dit doen we door proactief mee te denken en te sparren over de kansen en risico’s. Daarbij hebben we oog voor (fiscale) wet- en regelgeving en adviseren we over het optimaliseren van administratieve processen en uw interne organisatie. Ook zijn we uw sparringpartner bij strategische vraagstukken, zoals het uitbreiden van uw activiteiten, samenwerken of fuseren met andere (zorg)ondernemers of de overname van uw zorgonderneming.

Zorgspecialisten

Juist omdat de zorg- en welzijnssector zo dynamisch is en vaak onder een vergrootglas ligt, investeren wij veel in adequate en actuele branchekennis. Dit betekent dat de zorgspecialisten van Schipper weten wat er in uw branche speelt. Daarnaast verdiepen ze zich in uw organisatie zodat ze weten welke wijzigingen in wet- en regelgeving voor u van belang zijn en welke niet. Door proactief mee te denken en te adviseren vanuit een persoonlijke betrokkenheid bieden zij meerwaarde. Met ons team om u heen kunt u zich richten op dat waar het voor u om draait: de zorg voor uw patiënten. U heeft alle vrijheid om uw eigen koers te varen in het vertrouwen dat wij u ontzorgen en ondersteunen.

Onze accountant is breed inzetbaar. Hij begeleidt ons niet alleen op het financiële pad, maar ook bij juridische- en organisatorische zaken weet hij ons bij te staan.

Raymond Arratoon, Tandartspraktijk Arratoon
Danny Molhoek

Danny Molhoek AA

0118 - 22 56 13

Maron Gosens

drs. Maron Gosens RB

076 - 30 34 626

06 - 51 57 30 48

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.