Ondernemen met vertrouwen

MKB

Achter iedere mkb-onderneming schuilt een ondernemer. Ambitieuze mannen en vrouwen die elke dag met veel bezieling in hun bedrijf actief zijn. Sommigen zijn net begonnen, anderen zijn al ervaren. Misschien bent u zzp’er of geeft u leiding aan een middelgroot bedrijf? Dé mkb-ondernemer bestaat niet. Wie u ook bent als ondernemer en wat uw drijfveren ook zijn, als mkb accountant en adviseur kijken we samen met u vooruit en zorgen ervoor dat het klopt, aan alle kanten van uw bedrijf.

ondernemen met vertrouwen ondernemen met vertrouwen
accountant en adviseur voor het MKB

Samenwerken aan succes

Uw mkb accountant en adviseur

Als mkb accountant en adviseur zijn onze specialisten actief binnen het brede palet van het mkb. Afhankelijk van uw vraag zijn we adviseur, vertrouwenspersoon of sparringpartner. Of het nu gaat om uw financiële administratie, fiscaal-juridische zaken, het werven van medewerkers, financieringen of het (ver)kopen van een onderneming; bij iedere keuze en iedere beslissing kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten. Zo bieden we adviezen die op een positieve manier doorwerken in alle geledingen van uw bedrijf en werken we samen aan het succesvol realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

 

Actueel

Persoonlijk contact

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Schipper is dé mkb accountant en adviseur van Zuidwest-Nederland. Ons team van specialisten heeft alle benodigde expertise voor u in huis. We denken mee over kansen voor uw bedrijf, signaleren risico’s en bieden optimaal inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming. Zo kunt u ondernemen met vertrouwen. Nu en in de toekomst.

Contact opnemen
mkb accountant en adviseur

Samen doorpraten?

Jan Rutjes

Jan Rutjes RB

0113 - 23 94 81

06 - 54 30 49 45

Marco Hofma

Marco Hofma AA

076 - 30 36 523

06 - 42 75 85 05

Sebastian Van Wijk

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.