Ondernemen met vertrouwen

Horeca & recreatie

In de horeca en recreatie is het vaak letterlijk hollen of stilstaan. Ondernemen in deze sectoren is nooit saai. Iedere dag is anders en dat vergt het nodige van u als ondernemer. Goed kunnen omgaan met seizoensinvloeden bijvoorbeeld, maar ook inspelen op kansen, focussen op een optimale personele bezetting en investeren in de juiste beleving. De accountants en adviseurs van Schipper kunnen meepraten over wat er in uw branche speelt. Zij bieden u inzicht in uw bedrijf en relevante marktontwikkelingen.

Ondernemers in de horeca en/of recreatie hebben te maken met tal van branche specifieke omstandigheden. Terwijl u uw tijd en aandacht het liefst besteedt aan uw gasten, zijn er veel zaken die uw aandacht vragen. Wet- en regelgeving bijvoorbeeld, het vinden en behouden van de juiste medewerkers en actuele informatie over uw omzet, marges en kosten. Maar ook btw-vraagstukken, financieringen en het behouden van uw concurrentiepositie zijn belangrijke aandachtspunten. Voor al deze aspecten hebben wij een team van specialisten klaar staan. Ieder met zijn eigen expertise, maar allemaal met de ambitie om samen met u te werken aan een succesvolle onderneming.

Inzicht en overzicht

Hoe bepaalt u de prijs van een gerecht? Hoeveel kunt u uitgeven aan schoonmaakkosten en wat is uw brutowinstpercentage? In de horeca en recreatie is het sturen op kengetallen één van de manieren om grip te houden op uw bedrijf. Wij kennen deze getallen en weten hoe we deze voor u kunnen laten werken. Met moderne boekhoudsoftware realiseren we koppelingen tussen uw reserverings- en betaalsystemen. Hiermee geven wij u inzicht in uw resultaten en bewaken wij het overzicht. Zo bieden we u de rust die nodig is om een goede gastvrouw/-heer te kunnen zijn.

Ondernemen in vertrouwen

We komen allemaal wel eens in de horeca en ook heeft iedereen een gevoel bij recreatie, maar wij begrijpen dat dit niet voldoende is om u goed van dienst te zijn. Om die reden investeren wij in adequate en actuele branchekennis en hebben we specialisten die zich hoofdzakelijk met uw branche bezighouden. Onze accountants, belasting– en personeelsadviseurs en specialisten op diverse andere terreinen werken intensief samen. Met dit team om u heen kunt u in vertrouwen ondernemen. U heeft alle vrijheid om uw eigen koers te varen met de prettige zekerheid dat wij u ontzorgen en ondersteunen.

We hebben een fijne, no-nonsense samenwerking met onze adviseur. Hij verkoopt geen praatjes en we kunnen vragen stellen zonder ons opgelaten te voelen.

Monique Pieters, De Zeeuwse Hemel
John Swaanen

John Swaanen AA

0111 - 43 99 43

06 - 52 60 44 06

Maron Gosens

drs. Maron Gosens RB

076 - 30 34 626

06 - 51 57 30 48

Edwin van Belle

Edwin van Belle

010 - 31 38 523

06 - 15 44 96 18

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.