Ondernemen met vertrouwen

Agro

Kenmerkend voor agrarisch ondernemers is de passie waarmee zij dagelijks in hun bedrijf actief zijn. De bedrijven zijn vaak al generaties lang in de familie en de liefde voor het vak zit diep. Dat moet ook wel, want, meer dan in andere branches zijn privé en bedrijf onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Werkweken van meer dan zestig uur zijn normaal en regelmatig steken ook de gezinsleden de handen uit de mouwen. De romantiek van het boerenbedrijf is inmiddels ver te zoeken. Agrarisch ondernemers hebben te maken met een overheid die de wet- en regelgeving om de haverklap wijzigt. Dit zorgt voor onduidelijkheid en onzekerheid. Juist daarom is de begeleiding van de agrarisch specialisten van Schipper zo waardevol.

De agrarische sector is continu in beweging. Agrarisch ondernemers hebben voortdurend te maken met uitdagingen op fiscaal, financieel en strategisch vlak. Wij beschikken over een team van agrarisch specialisten, die meedenken en adviseren over de juiste koers. Zo hebben wij agro-accountants, agro-fiscalisten en agro-bedrijfsadviseurs in huis. Door onze ruime ervaring en kennis van uw branche kunnen we de vertaalslag maken van ingewikkelde wet- en regelgeving naar praktische, werkbare oplossingen. Wij adviseren u op het gebied van accountancy, fiscaliteit, financiering, regelgeving en subsidies en bieden inzicht in uw (financiële) bedrijfsvoering. Zo houdt u overzicht en kunt u keuzes maken om op een verantwoorde en toekomstbestendige manier te ondernemen.

Onze agro-specialisten begrijpen uw passie

Onze agro-specialisten zijn actief in de volgende agrarische branches:

  • Veehouderij
  • Akkerbouw
  • Paardenhouderij
  • Fruitteelt
  • Boomkwekerij
Branche Agro

Samen loodsen we uw bedrijf naar de toekomst

In een tijd waarin politiek en publiek nadrukkelijk naar de agrarische sector kijken, is het belangrijk om het hoofd koel te houden en de juiste beslissingen te nemen. Strategische planning, inzicht in de kosten en sturen op cijfers is nodig om uw bedrijf zo stabiel mogelijk naar de toekomst te loodsen. Wij luisteren met aandacht naar uw ideeën en helpen u graag om deze optimaal te realiseren. Met dit team van agro-specialisten om u heen kunt u in vertrouwen ondernemen. U heeft alle vrijheid om uw eigen koers te varen, met de prettige zekerheid dat wij u ontzorgen en ondersteunen.

We werken al jaren nauw samen met Schipper. Het is prettig dat onze adviseur ons bedrijf en de familie kent. Hij is op de hoogte van ons wel en wee.

Ronnie Maliepaard, Marieflower
Koen Laseroms

mr. Koen Laseroms RB

076 - 30 34 613

06 - 10 88 48 62

Hetty Van Okkenburg

Hetty van Okkenburg

0111 - 43 99 44

06 - 20 31 20 25

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.