Agenda

Webinar: Besparen met de WKR in 2021! | 30 september

De WKR-vrije ruimte is ook in 2021 weer verruimd van 1,7% naar 3% (bij een totale loonsom tot € 400.000, over het deel daarboven is het 1,18%). Met de verruiming geeft de overheid aan werkgevers de mogelijkheid om op fiscaal vriendelijke manieren iets voor hun werknemers te doen.

Binnen de vrije ruimte kunt u uw waardering aan uw medewerkers laten blijken. Zonde om deze kostenbesparing te laten liggen! Bent u op zoek naar de beste toepassing van de WKR, de invulling van de vrije ruimte of heeft u nog ruimte voor een alternatief voor het gemiste personeelsfeest dit jaar? In ons webinar ‘Besparen met de WKR in 2021!’ nemen we u graag mee naar alle mogelijkheden die u nog heeft.

Webinar: Besparen met de WKR in 2021!

Datum: 30 september 2021

Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Wilt u weten hoe u dankzij de WKR kunt besparen? Meld u dan gratis aan voor ons webinar. Onze specialisten vertellen u meer over de vrije ruimte. Natuurlijk krijgt u ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan onze specialisten.

Komt de datum en tijdstip niet goed voor u uit? Schrijf u dan alsnog in. U ontvangt na het webinar een terugkijklink om het webinar op een voor u gelegen moment terug te kijken.

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.