Ondernemen met vertrouwen

België Desk

Of u nu ondernemer of particulier bent, werken, ondernemen en investeren over de Belgische grens roept vragen op.  Althans bij iedereen die hier serieus werk van wil maken. Natuurlijk geldt dit ook andersom. Belgen die in de Nederlandse grensstreek actief zijn, stuiten op dezelfde soort vragen. De adviseurs van onze België Desk kennen de wet- en regelgeving aan weerszijden van de grens. Ze begeleiden u graag bij de keuzes die u wilt gaan maken en voorkomen daarmee onverwachte problemen, zoals hoge kosten of onvoorziene verplichtingen.

De kracht van onze adviseurs is dat zij alles weten op het gebied van werken en ondernemen in de grensstreek. Bovendien kennen zij de fiscale aspecten van de aanschaf en exploitatie van onroerend goed en andere beleggingen in Nederland en België. Ook kunnen zij de vertaalslag maken voor Belgen die in Nederland actief zijn of plannen daartoe hebben. De België Desk staat open voor iedereen die deze kennis wil gebruiken. Een eerste oriënterend gesprek is uiteraard kosteloos.

U kunt bij de België Desk terecht voor vraagstukken op het gebied van:

  • Belastingheffing en aangifte
  • Btw
  • Sociale zekerheid
  • Arbeidsrecht
  • Pensioenadvies

Ook bestaat de mogelijkheid om u te ondersteunen bij uw financiële administratie in Nederland. Verder hebben wij uitstekende contacten met enkele gerenommeerde kantoren in België. Daar kunnen Nederlandse ondernemers terecht voor gericht advies over en het opzetten van een onderneming in België en de daarbij behorende financiële administratie volgens Belgische maatstaven.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de België Desk. Onze adviseurs helpen u graag verder. Ook voorzien zij u van de meest actuele informatie. Zo is recent de whitepaper Belastingplan België 2020 verschenen. Verder kunt u de whitepaper ‘Belgen die naar Nederland willen verhuizen’ aanvragen. Bovendien organiseren wij regelmatig informatieavonden. De België Desk heeft een partnership met het Expat Center Zeeland.

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.