Agenda

25 september | Webinar: de belangrijkste financiële en fiscale tips bij een bedrijfsopvolging

De belangrijkste financiële en fiscale tips bij een bedrijfsopvolging

Graag nodigen wij u uit voor ons webinar ‘De belangrijkste financiële en fiscale tips bij een bedrijfsopvolging’ op 25 september 2020.

Bedrijfsopvolging is een zaak van aandacht. Voor zowel de overdrager als de opvolger is het een complex traject met veel facetten en vraagstukken. Niet alleen financieel, fiscaal en juridisch, maar zeker ook emotioneel. Hoe lastig het onderwerp ook kan zijn, het is voor de continuïteit van de onderneming belangrijk om de zaken goed en tijdig te regelen. Als specialist in familiebedrijven loodsen wij alle betrokkenen naar een succesvolle overdracht en voorspoedige start voor de nieuwe generatie. Tijdens onze webinar-reeks nemen we u daarom graag mee in de diverse onderdelen die bij een bedrijfsopvolging van belang zijn.

In ons eerste webinar ‘de belangrijkste financiële en fiscale tips bij een bedrijfsopvolging’ geeft Jan Rutjes, specialist familiebedrijven, meer tips over:

  • Hoe u uw pensioen veilig stelt;
  • Hoe u belastingbetalen kunt voorkomen bij de overdracht;
  • Het schenken van uw bedrijf en of dat handig is;
  • Hoe u de risico’s kunt beperken bij familievermogen;
  • Of de overname voor de opvolger financieel wel haalbaar is.

Kortom, tips om u verder te helpen en u aan het denken te zetten over wat binnen uw onderneming en familie van belang is.

Datum: 25 september 2020
Tijd: 10.00 – 10.30

Deze webinar maakt onderdeel uit van een webinar-reeks. Bekijk hier onze webinar over ‘Uw bedrijf overdragen: binnen of buiten de familie?’ en ‘Familiedynamiek bij bedrijfsopvolging’.

Wilt u weten welke financiële en fiscale aspecten belangrijk zijn tijdens een opvolging? Meld u dan gratis aan voor onze webinar via onderstaande oranje button.

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.