Agenda

1 oktober | Webinar: uw bedrijf overdragen: binnen of buiten de familie?

Uw bedrijf overdragen: binnen of buiten de familie?

Graag nodigen wij u uit voor ons webinar ‘Uw bedrijf overdragen: binnen of buiten de familie?’ op 1 oktober 2020.

Bedrijfsopvolging is een zaak van aandacht. Voor zowel de overdrager als de opvolger is het een complex traject met veel facetten en vraagstukken. Niet alleen financieel, fiscaal en juridisch, maar zeker ook emotioneel. Hoe lastig het onderwerp ook kan zijn, het is voor de continuïteit van de onderneming belangrijk om de zaken goed en tijdig te regelen. Als specialist in familiebedrijven loodsen wij alle betrokkenen naar een succesvolle overdracht en voorspoedige start voor de nieuwe generatie. Tijdens onze webinar-reeks nemen we u daarom graag mee in de diverse onderdelen die bij een bedrijfsopvolging van belang zijn.

U heeft de wens of het concrete plan om uw bedrijf te verkopen. Draagt u de onderneming dan over binnen uw familie? Of ligt een externe koper meer voor de hand? In ons tweede webinar ‘Uw bedrijf overdragen: binnen of buiten de familie?’ vertelt adviseur Edwin van Belle meer over de afwegingen die u als ondernemer in dit proces kunt maken om te komen tot een succesvolle overdracht.

Lijkt dit onderwerp u interessant? Meld u dan gratis aan voor onze webinar.

Datum: 1 oktober 2020
Tijd: 10.00 – 10.30

Deze webinar maakt onderdeel uit van een webinar-reeks. Bekijk hier onze webinar over ‘De belangrijkste financiële en fiscale tips bij een bedrijfsopvolging’ en ‘Familiedynamiek bij bedrijfsopvolging’.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Klik dan op onderstaande knop en meld u gratis aan! 

Schipper Accountants is altijd dichtbij. Ook bij u in de buurt.

Bekijk contactgegevens en medewerkers bij u in de buurt.